News Flash:

Tort vegan cu ciocolata ganache

8 Ianuarie 2014
1542 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

85 g de ciocolata neagra
160 g de cafea, proaspat macinata
400 g de faina
60 g zahar granulat
130 g zahar brun
135 g praf de cacao, neindulcit
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1/2 lingurita sare
60 ml ulei canola
1/2 avocado mare, copt, facut piure
1 si 1/2 lingurita extract de vanilie
190 ml de lapte de soia neindulcit
130 g de fulgi de ciocolata vegana.

Pentru ciocolata ganache
220 g ciocolata neagra, tocata marunt
140 ml lapte de nuca de cocos

Mod de preparare:

Tapeteaza o tava de tort cu ulei vegetal si preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-o tigaie, la foc mic, amesteca cele 85 g de ciocolata neagra cu cele 160 g de cafea.

Intr-un vas separat, bate bine fructul de avocado, uleiul si vanilia. Adauga compozitia de ciocolata si cafea impreuna cu laptele de soia. Continua sa amesteci, dupa care adauga si restul componentelor uscate. La final, incorporeaza si fulgii de ciocolata. Da compozitia la cuptor timp de 40 de minute.

Pentru ciocolata ganache trebuie sa topesti laptele de nuca de cocos impreuna cu ciocolata neagra. Toarna compozitia peste tortul obtinut.
Serveste tortul vegan cu avocado si ciocolata ganache alaturi de un smoothie delicios de fructe de padure.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1819 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023152 (s)