News Flash:

Tort usor de facut, super delicios si cu multa ciocolata!

28 Octombrie 2016
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr faina
1 plic praf de copt
4 oua
230 gr zahar
130 ml vin rosu
1 lingurita extract de vanilie
110 gr unt
300 gr fulgi de ciocolata
4 linguri pudra de cacao
un praf de sare
esenta de rom
coaja de la o portocala

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si tapeteaza o tava pentru tort cu hartie de copt. Intr-un bol incapator adauga untul, ouale, sarea si zaharul si mixeaza-le cu ajutorul mixerului pana obtii o crema omogena. Adauga fulgii de ciocolata si extractul de vanilie si continua sa amesteci. Separat, amesteca faina cu praful de copt, apoi incorporeaza-le treptat in compozitia cremoasa. Adauga apoi coaja de portocale si incorporeaza vinul. La final adauga si cacaoa.

Toarna aluatul obtinut in tava si coace-l timp de 60 de minute la foc mediu. Lasa tortul sa se raceasca si decoreaza-l cu zahar prudra si fructe, dupa preferinte.
Serveste tortul rapid de ciocolata cu vin rosu rece, alaturi de putina frisca sau topping de ciocolata.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort vin blat tort tort ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1449 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017131 (s)