News Flash:

Tort usor, cu putine calorii. Nu trebuie sa dai focul la cuptorul aragazului!

12 Ianuarie 2017
22904 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 gr pandispan
3 linguri gelatina
550 gr smantana
1 pahar zahar
cateva capsuni
2-3 fructe kiwi

Mod de preparare:

1. Toarna 1/2 pahar de apa rece peste gelatina si las-o la hidratat in jur de 30 de minute.
2. Mixeaza smantana cu zaharul.
3. Muta gelatina pe foc potrivit si amesteca in vas, pana cand gelatina se topeste complet. Ai grija insa sa nu inceapa sa fiarba!
4. Incorporeaza treptat smantana, amestecand continuu.
5. Tapeteaza un vas mai adanc cu folie alimentara.
6. Spala capsuni si feliaza-le. Curata fructele kiwi si feliaza-le.
7. Aranjeaza un strat de fructe in vasul tapetat cu folie alimentara, apoi puneti un strat de pandispan rupt in bucatele si iar un strat de fructe si unul de pandispan.
8. Toarna peste prajitura mixul cu gelatina si smantana si baga prajitura in frigider pentru 2-3 ore.
9. Scoate prajitura, rastoarn-o cu grija si indeparteaza folia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort usor tort rapid tort fructe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020323 (s)