News Flash:

Tort Smantanel - Reteta simpla si rapida

21 August 2018
5739 Vizualizari | 0 Comentarii

INGREDIENTE:
Pentru blatul alb: 2 oua; 1 pahar de smantana fermentata (250 ml); 1 pahar de zahar (200 g); 1 plic praf de copt (2 linguri); 1 ½ pahar de faina (225 g).
Pentru blatul de ciocolata: 2 oua; 1 pahar de smantana fermentata (250 ml); 1 pahar de zahar (200 g); 1 plic praf de copt (2 linguri); 1 ½ pahar de faina (225 g); 1 lingura de cacao.
Pentru crema: 1 ½ pahar de smantana fermentata (375 ml); 1 pahar de zahar (200 g).

MOD DE PREPARARE: Pregatiti blatul alb. Bateti ouale cu zahar, adaugati smantana, faina si praful de copt. Amestecati bine. Ungeti tava de copt cu ulei, turnati in ea aluatul. Dati la cuptorul preincalzit pana la 180°C timp de 20 minute. Raciti blatul si taiati-l in doua parti.

Pregatiti blatul de ciocolata. Bateti ouale cu zahar, adaugati smantana, faina, praful de copt si cacao. Amestecati bine. Ungeti tava de copt cu ulei, turnati in ea aluatul. Dati la cuptorul preincalzit pana la 180°C timp de 20 minute. Raciti blatul si taiati-l in doua parti.

Pregatiti crema. Bateti smantana cu zahar. Ungeti blaturile cu crema, aranjati-le pe rand, unul alb , unul de ciocolata, unul alb, unul de ciocolata. Decorati cu ciocolata rasa, presarati tortul deasupra si pe partile laterale.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018506 (s)