News Flash:

Tort salam de biscuiti

2 August 2016
4789 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr biscuiti
50 gr ciocolata topita
100 gr unt
200-250 ml lapte
100 gr alune sau nuci macinate
50 gr cacao
esenta de rom
50 gr zahar pudra
extract de vanilie (sau esenta)
fulgi de ciocolata si cacao (pentru ornare)

Mod de preparare:

Se freaca untul moale cu zaharul, intr-un bol. Rupi cu mana biscuitii (in bucati mai mari sau mai mici) si ii pui intr-un bol incapator. Adaugi nucile macinate, cacaua, ciocolata topita si amesteci usor.
Apoi incorporezi laptele, usor (nu tot odata) si amesteci de fiecare data, pentru ca s-ar putea sa nu fie nevoie sa pui tot laptele. Totul depinde de gradul de absorbtie al biscuitilor. In cele din urma, incorporezi si untul frecat cu zahar si esentele.
Pui la rece pentru cateva ore, sau peste noapte, apoi decorezi cu fulgi de ciocolata si poti servi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salam biscuiti retete tort fara coacere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1763 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025601 (s)