News Flash:

Tort rusesc cu lichior si votca

16 August 2013
1748 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet de praf pentru aluat de tort
1 pachet de budinca instant de ciocolata
4 oua
1/2 cana zahar cristal
100 ml ulei vegetal
25 ml vodka
50 ml lichior cu aroma de cafea
3/4 cana apa
1 cana zahar tos
capsuni pentru ornat
dressing de ciocolata alba + neagra

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius, apoi unge cu ulei o forma rotunda pentru tort si presara deasupra faina. Intr-un bol separat, amesteca praful pentru aluat, praful de budinca, ouale, zaharul alb, uleiul, vodka, 25 ml lichior si apa. Mixeaza bine ingredientele, apoi toarna compozitia in forma de copt si lasa totul la cuptor timp de 40 de minute.
Prepara apoi o glazura din 25 ml de lichior si jumatate de cana de zahar tos. Rastoarna tortul pe platou si inteapa-l cu o furculita de cateva ori. Acopera-l cu glazura si presara zaharul tos ramas.
Tortul rusesc se serveste cu capsuni proaspete asezate deasupra si ornat cu dressing de ciocolata in doua culori.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar cristal vodka zahar tos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 24 queries | Mysql time :0.025265 (s)