News Flash:

Tort raw cu ciocolata si banane

1 Martie 2013
4277 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru foi tort:

hrisca - 500 g
caju - 250 g
seminte de in - 50 g
sare de Himalaya - 1 varf de cutit
apa de izvor - cat este necesar

Pentru ciocolata raw:

unt de cacao - 400 g
cacao raw - 3 linguri
banana - 1 bucata
pastai vanilie - 2 pastai (partea interioara)
miere de salcam - 3 linguri

Pentru crema de ananas:

caju - 300 g
ananas - sucul de la 1 bucata
unt de cacao - 100 g
miere de salcam - 3 linguri

Mod de preparare:


Foi de tort. Hidratam hrisca timp de 8 ore si nuca de caju minim 4 ore. Le macinam (storcatorul meu de fructe are si optiunea de macinare.) Amestecam apoi toate ingredientele (adaugam putina apa daca este necesar) si framantam bine pana obtinem o compozitie omogena. Intindem "aluatul" obtinut, in strat foarte subtire, pe tavitele deshidratorului. Le lasam la uscat 8 ore. Foile nu trebuie sa fie complet uscate.
Strat de ciocolata. Incalzim untul de cacao la 40 de grade Celsius (in deshidrator sau in bain-marie), pana devine lichid. Punem toate ingredientele in robotul cu lama in S si le amestecam bine. Se intinde apoi ciocolata, in strat subtire, pe foile de tort.
Crema de ananas. Hidratam nuca de caju minim 4 ore. O macinam. Punem in robotul cu lama in S sucul de ananas si nuca macinata si le mixam bine. Adaugam miere, vanilie si untul de cacao (topit) si le amestecam pana devine totul cremos. Adaugam pe startul de ciocolata un start din crema de ananans. Suprapunem foile.
Ornam cu feliute de ananas.

Tort raw cu ciocolata si banane recomandat de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

hrisca caju cacao raw banana pastai vanilie ananas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1800 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022555 (s)