News Flash:

Tort Raffaello cu crema de ciocolata alba

18 Noiembrie 2016
7792 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
250 grame de albusuri (8 albusuri aprox)
150 grame de zahar
100 grame de nuca de cocos
40 grame de faina alba de grau
o lingura de esenta de vanilie
25 grame de unt pentru uns tava

Pentru crema:
250 mascarpone
150 ciocolata alba
200 smantana 30%
esenta de vanilie

Pentru insiropat:
2 linguri de lapte de cocos
100 ml de apa
o lingura de zahar

Pentru bomboane:
patru linguri de nuca de cocos

Pentru ornat:
doua linguri de nuca de cocos

Mod de preparare tort Rafaello cu crema de ciocolata alba:

Pentru blat:
Incepem prin a aprinde cuptorul la 160 de grade si a pregati o tava rotunda de tort, cu peretii detasabili. Punem pe fundul acesteia hartie de copt, iar...

Continuarea retetei de tort Rafaello cu crema de ciocolata alba o gasiti pe site-ul Lecturi si Arome.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort rafaello crema ciocolata tort crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020094 (s)