News Flash:

Tort pufos cu crema si felii de rulada

21 Iunie 2016
2041 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
150 gr faina de grau
4 oua medii
75 gr zahar pudra
6 gr praf de copt
250 gr gem de caise
 
Pentru crema:
500 gr branza de vaci semi-degresata
150 gr iaurt
18 gr gelatina
75 gr zahar pudra
450 gr caise din compot

Pentru decor:
niste frisca cu 2-3 linguri de cacao

Mod de preparare:

1. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
2. Mixeaza albusurile spuma cu zaharul pudra.
3. Adauga pe rand galbenusurile, faina si praful de copt.
4. Pune compozitia in tava si bag-o in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru vreo 15 minute.
5. Transfera blatul pe masa, intinde uniform gemul pe el, dupa care ruleaza cu grija (ca sa nu se rupa).

Crema:
6. Pune gelatina la hidratat.
7. Pune-o apoi pe foc potrivit. Amesteca de cateva ori in oala si adauga si caisele taiate marunt.
8. Adauga branza, iaurtul si zaharul pudra.

Asamblare:
8. Feliaza rulada. Ai grija ca feliile sa fie mai subtiri.
9. Tapeteaza fundul si peretii unei tavi cu inel detasabil cu felii de rulada.
10. Pune crema obtinuta in interiorul lor.
11. Decoreaza cu frisca si chiar si cu fructe, daca ai.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort pufos tort rulada tort piersici reteta rulada blat tort
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018769 (s)