News Flash:

Tort muzical

2 Aprilie 2012
3541 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Tort cu tema muzicala
Ingrediente:

Pentru crema de vanilie:

oua
lapte
visine din compot


Pentru crema de piersici:


30 g amidon
2 linguri zahar
300 gr piersici de la borcan din comert
300 g frisca
250 ml suc de piersici (sucul in care sunt conservate piersicile)
2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare:

Crema de vanilie:


Am facut crema de vanilie din oua si lapte, in care am pus visine din compot cat compozitia a fost calda, apoi am pus-o peste blatul insiropat cu zeama de la compot.

Crema de piersici:

Dizolvam amidonul in 75-80 gr din cantitatea toatala de suc iar restul sucului il punem pe foc mic impreuna cu zaharul. Cand zaharul este topit iar sucul incepe sa bolboroseasca il turnam peste amidon, amestecam rapid (se va intari imediat aproape) si il mai punem pe foc  cateva minute avand grija sa amestecam mereu.Obtinem un fel de crema semitransparenta. Adaugam in crema calda piersicile taiata marunt si amestecam.
Lasam crema sa se raceasca si apoi adaugam frisca mixata bat. Oprim vreo 4 linguri de frisac in cazul in care vom imbraca tortul in fondant. Va iesi o crema delicioasa cu o consistenta asemanatoare mousse-ului.
Tort cu tema muzicala pregatit de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

amidon zahar piersici frisca zahar vanilat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1794 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027913 (s)