News Flash:

Tort inghetata cu cafea

27 August 2013
2823 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie de mix tort
3 oua
1/3 cana ulei vegetal
1 cutie mare de inghetata de cafea sau orice alta aroma

Mod de preparare:

Tapeteaza cu faina doua forme de tort. Combina intr-un bol mare ouale, mixul de tort, uleiul si apa. Amesteca bine toate ingredientele, pana cand obtii un aluat omogen. Imparte aluatul in doua, intinde-l bine, apoi pune-l in tavile de copt si lasa-l la cuptor pentru cel putin 30 de minute.

Cu ajutorul unei spatule intinde pe unul dintre blaturi ingheta, apoi asaza peste el si celalalt blat. Intinde si deasupra acestuia un strat subtire de inghetata, apoi da-l la rece.
Se serveste rece, decorat cu fructe sau bomboane.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mix tort ulei vegetal bol mare bomboane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1696 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024314 (s)