News Flash:

Tort frantuzesc de capsuni

31 Martie 2011
3018 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort frantuzesc de capsuni1
Mod de preparare: Albusurile se bat spuma, se adauga galbenusurile, faina, zaharul, si margarina topita si racita. Se toarna in forma mare de tort si se coace pana devine aurie. Prajitura de grosimea unui deget se lasa sa se raceasca in forma de tort, apoi se presara des cu capsuni curatate, spalate si scurse, si se toarna deasupra gelatina de coacaze, topita, dar calduta. Se poate turna deasupra gelatina de tort fiarta, apa si sirop de zmeura. Se pune la rece pentru ca gelatina sa se intareasca. La servire, se indeparteaza inelul de tort si se pune pe o tava cu partea de jos a formei. Este foarte gustos si cu zmeura sau coacaze. Ingrediente: 2 oua 50 g margarina; 700 g faina 100 g zahar untura pentru ungerea formei; 500 g capsuni, 300 ml gelatina de coacaze sau 1 pachet de gelatina pentru tort, 100 ml sirop de zmeura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cirese jeleu zmeura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1524 viz    0 com
2004 viz    0 com
5689 viz    0 com
1667 viz    0 com
1535 viz    0 com
4220 viz    0 com
1320 viz    0 com
1237 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1425 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019644 (s)