News Flash:

Tort frantuzesc de capsuni

31 Martie 2011
2635 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort frantuzesc de capsuni1
Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma, se adauga galbenusurile, faina, zaharul, si margarina topita si racita.
Se toarna in forma mare de tort si se coace pana devine aurie.
Prajitura de grosimea unui deget se lasa sa se raceasca in forma de tort, apoi se presara des cu capsuni curatate, spalate si scurse, si se toarna deasupra gelatina de coacaze, topita, dar calduta.
Se poate turna deasupra gelatina de tort fiarta, apa si sirop de zmeura. Se pune la rece pentru ca gelatina sa se intareasca.
La servire, se indeparteaza inelul de tort si se pune pe o tava cu partea de jos a formei. Este foarte gustos si cu zmeura sau coacaze.

Ingrediente:

2 oua
50 g margarina;
700 g faina
100 g zahar
untura pentru ungerea formei;
500 g capsuni,
300 ml gelatina de coacaze sau 1 pachet de gelatina pentru tort,
100 ml sirop de zmeura.

cirese jeleu zmeura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1047 viz    0 com
1676 viz    0 com
5321 viz    0 com
1287 viz    0 com
1177 viz    0 com
3843 viz    0 com
1144 viz    0 com
1024 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1856 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017078 (s)

loading...