News Flash:

Tort foarte usor de facut

7 Iulie 2016
34851 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru blat:
5 oua
3 linguri apa
2 linguri de pudra de cacao neindulcita
250 gr faina
8 linguri de zahar brun

Pentru crema:
300 gr smantana pentru frisca
2 linguri cacao
1 lingurita cafea instant
2 linguri de zahar

Pentru decor:
200 gr frisca
1 ciocolatica data pe razatoare

Mod de preparare:

Blat:
1. Mixeaza spuma albusurile.
2. Bate galbenusurile cu zahar, faina, cacaoa si apa.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 30 de minute.

Crema:
4. Cat timp se coace blatul, mixeaza cacaoa cu zaharul, cafeaua si smantana pentru frisca.

Asamblare:
6. Pune blatul racit pe un platou, acopera-l cu crema si decoreaza-l cu frisca si ciocolata data pe razatoare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

blat tort retete tort tort ciocolata tort rapid
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1486 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019249 (s)