News Flash:

Tort foarte usor de facut

7 Iulie 2016
34434 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
5 oua
3 linguri apa
2 linguri de pudra de cacao neindulcita
250 gr faina
8 linguri de zahar brun

Pentru crema:
300 gr smantana pentru frisca
2 linguri cacao
1 lingurita cafea instant
2 linguri de zahar

Pentru decor:
200 gr frisca
1 ciocolatica data pe razatoare

Mod de preparare:

Blat:
1. Mixeaza spuma albusurile.
2. Bate galbenusurile cu zahar, faina, cacaoa si apa.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 30 de minute.

Crema:
4. Cat timp se coace blatul, mixeaza cacaoa cu zaharul, cafeaua si smantana pentru frisca.

Asamblare:
6. Pune blatul racit pe un platou, acopera-l cu crema si decoreaza-l cu frisca si ciocolata data pe razatoare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

blat tort retete tort tort ciocolata tort rapid
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024674 (s)