News Flash:

Tort festiv cu fructe

2 Ianuarie 2013
5217 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6663 RON (0.0000)
USD: 4.0270 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru blat:

5 linguri de faina
5 oua
5 linguri de zahar
1 esenta de vanilie

Pentru crema:

1 esenta de vanilie
1 litru de frisca
5 galbenusuri
banane si ananas (din compot)

 Mod de preparare:
 
Blat:
Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma, se adauga zaharul si se mixeaza in continuare, se adauga pe rand galbenusurile, esenta de vanilie, apoi adaugam faina cernuta si amestecam incet de jos in sus. Turnam compozitia intr-o forma detasabila de tort, unsa cu unt si tapetata cu faina, dam forma la cuptor pentru 30 minute, dupa care lasam sa se raceasca.

Crema:
Bat frisca bine, apoi adaug pe rand galbenusurile si mixam. Blatul il insiropez cu siropul de la ananas adaug crema pe care am amestecat-o cu fructele (ananasul tocat marunt si bananele), se lasa tortul la frigider pentru doua ore. Se orneaza dupa preferinte.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

blat faina oua zahar crema frisca galbenusuri banane ananas blat crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1688 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013952 (s)