News Flash:

Tort FARA coacere cu crema de vanilie – un desert foarte bun, mai bun decat la cofetarie!

25 Ianuarie 2017
9975 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 galbenus
50 gr unt
2 gr vanilie
3 linguri de zahar
250 ml de frisca
500 gr biscuiti
340 ml lapte
1 priza de sare
2 linguri de amidon de porumb
220 gr pudra
3 linguri de pudra de cacao

Mod de preparare:

Crema:
1. Amesteca zaharul cu vanilia, 125 ml lapte, galbenusul, amidonul si 125 ml frisca.
2. Restul de lapte pune-l intr-un ibric, pe foc potrivit. Adu-l la fierbere.
3. Cand incepe sa fiarba, toarna compozitia anterioara in ibric, amesteca in mod continuu si lasa sa mai fiarba putin, ca sa se ingroase. Ia de pe foc si lasa la racit.

"Asamblare":
4. Pune un strat de biscuiti intr-o tava.
5. Acopera-i cu un strat de crema, apoi iar biscuiti, iar crema si tot asa pana la final. Ultimul strat trebuie sa fie de biscuiti.

Glazura:
6. Amesteca zaharul pudra cu 6 linguri de lapte, sarea, untul si cacaua pudra.
7. Toarna glazura peste tort si baga-l in frigider pentru cateva ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tort crema tort vanilie tort biscuiti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017411 (s)