News Flash:

Tort ecler fara coacere - Incredibil de cremos

19 Iulie 2016
6373 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

460 ml glazura ciocolata
2 pachete biscuiti de graham
600 ml lapte
2 pachete budinca de vanilie
230 g smantana dulce

Mod de preparare:

1. Pune un strat de biscuiti graham intr-un vas de aproximativ 20x30 cm.
2. Intr-un castron mare amesteca praful de budinca si laptele. Apoi pune smantana dulce si amesteca.
3. Toarna cam jumatate din compozitie deasupra biscuitilor graham. Apoi mai pune un strat de biscuiti graham si unul din amestecul ramas.
4. Acopera totul cu inca un strat de biscuiti graha si mai pune si un strat de glazura de ciocolata.
Da la rece pentru minim 2 ore inainte de a putea servi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort ecler reteta eclere prajituri simple fara coacere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1022 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017295 (s)