News Flash:

Tort Dobos

18 Mai 2011
6921 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort Dobos
Ingrediente: 500 g faina 100 g margarina 400 g zahar 2 linguri de miere 3 oua 200 ml lapte 20 g amoniac 15 g sare 1 plic zahar vanilat 20 g cacao ciocolata Mod de preparare: Se amesteca 500 g faina cu 100 g margarina, 100 g zahar, 2 linguri de miere, 1 ou, 200 ml lapte, 1 lingurita de amoniac si putina sare. Se framanta toate la un loc, se imparte aluatul rezultat in 6 si se intind 6 foi, care se coc pe dosul tavii. Se amesteca ouale cu zaharul, faina, cacaoa si zaharul vanilat, se adauga apa si se da compozitia rezultata la foc mic, unde se lasa sa fiarba pana se ingroasa. Se ia de pe foc, se lasa la racit si apoi se amesteca cu untul. Se ung foile cu aceasta crema rezultata si se glazureaza pe deasupra. E preferabil sa se lase de pe o zi pe alta, pana se inmoaie foile. Se orneaza cu ciocolata alba rasa sau dupa preferinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza sarata cornuri castane vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1329 viz    0 com
1378 viz    0 com
3837 viz    0 com
2213 viz    0 com
3492 viz    0 com
2755 viz    0 com
1547 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1693 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018722 (s)