News Flash:

Tort Dobos

18 Mai 2011
6973 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Tort Dobos
Ingrediente: 500 g faina 100 g margarina 400 g zahar 2 linguri de miere 3 oua 200 ml lapte 20 g amoniac 15 g sare 1 plic zahar vanilat 20 g cacao ciocolata Mod de preparare: Se amesteca 500 g faina cu 100 g margarina, 100 g zahar, 2 linguri de miere, 1 ou, 200 ml lapte, 1 lingurita de amoniac si putina sare. Se framanta toate la un loc, se imparte aluatul rezultat in 6 si se intind 6 foi, care se coc pe dosul tavii. Se amesteca ouale cu zaharul, faina, cacaoa si zaharul vanilat, se adauga apa si se da compozitia rezultata la foc mic, unde se lasa sa fiarba pana se ingroasa. Se ia de pe foc, se lasa la racit si apoi se amesteca cu untul. Se ung foile cu aceasta crema rezultata si se glazureaza pe deasupra. E preferabil sa se lase de pe o zi pe alta, pana se inmoaie foile. Se orneaza cu ciocolata alba rasa sau dupa preferinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza sarata cornuri castane vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1385 viz    0 com
1415 viz    0 com
3884 viz    0 com
2260 viz    0 com
3547 viz    0 com
2815 viz    0 com
1581 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012866 (s)