News Flash:

Tort Dobos

18 Mai 2011
6826 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort Dobos
Ingrediente: 500 g faina 100 g margarina 400 g zahar 2 linguri de miere 3 oua 200 ml lapte 20 g amoniac 15 g sare 1 plic zahar vanilat 20 g cacao ciocolata Mod de preparare: Se amesteca 500 g faina cu 100 g margarina, 100 g zahar, 2 linguri de miere, 1 ou, 200 ml lapte, 1 lingurita de amoniac si putina sare. Se framanta toate la un loc, se imparte aluatul rezultat in 6 si se intind 6 foi, care se coc pe dosul tavii. Se amesteca ouale cu zaharul, faina, cacaoa si zaharul vanilat, se adauga apa si se da compozitia rezultata la foc mic, unde se lasa sa fiarba pana se ingroasa. Se ia de pe foc, se lasa la racit si apoi se amesteca cu untul. Se ung foile cu aceasta crema rezultata si se glazureaza pe deasupra. E preferabil sa se lase de pe o zi pe alta, pana se inmoaie foile. Se orneaza cu ciocolata alba rasa sau dupa preferinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza sarata cornuri castane vin alb
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1276 viz    0 com
1289 viz    0 com
3782 viz    0 com
2164 viz    0 com
3433 viz    0 com
2689 viz    0 com
1514 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016257 (s)