News Flash:

Tort diplomat cu fructe

7 Noiembrie 2016
1382 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente pentru tort diplomat cu fructe:

Pentru blat:
3 oua
3 linguri rase de zahar
3 linguri de faina
un plic de praf de copt
o lingura de coaja de portocala rasa

Pentru crema:
4 galbenusuri
100 grame de zahar
o cutie de 400 grame de compot cu fructe exotice
20 de grame de gelatina
500 grame de smantana

Pentru ornat:
500 grame de smantana pentru frisca
30 de grame de zahar
fructe: struguri, merisoare

Mod de preparare pentru reteta de tort diplomat cu fructe:


Pentru ca incepem sa facem tortul pornind de la baza, adica de la prepararea unui blat de pandispan, va trebuie mai intai sa aprindem cuptorul la 180 de grade si sa pregatim o tava rotunda pentru tort, cu fundul detasabil, de 24 cm diametru, in care punem hartie de copt.

Continuarea retetei o gasesti pe site-ul Lecturi si Arome.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort diplomat retete tort blat tort
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015252 (s)