News Flash:

Tort Diplomat

20 Iulie 2012
2318 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru crema:

1 l frisca lichida
1 pahar iaurt natural
5-7 linguri zahar
3-4 plicuri gelatina
1 borcan gem dupa preferinte (poate fi de caise, piersici, zmeura capsuni etc) sau fructe prospete.

 Pentru blat:


400 gr piscoturi
apa
4 linguri zahar

Mod de preparare:

Se bate frisca pana se intareste, apoi se adauga zaharul si iaurtul. Separat, se topeste gelatina in 200 ml apa calda. Dupa se incorporeaza gelatina in prima compozitie. Fructele se spala si se taie marunt. Pentru piscoturi se face un sirop din cele 4 linguri de zahar si apa.

Asamblare:

Intr-un vas tapetat cu folie de plastic se pune un strat de piscoturi inmuiate in sirop, apoi se adauga crema, iar dupa se pun fructele sau genul (dupa preferinte) si tot asa, depinde doar cat vreti sa fie de inalt.
Se lasa la rece  1-2 ore. Se orneaza cu crema si cu fructe proaspete.

sursa: femeiastie
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frisca lichida iaurt natural zahar gelatina gem piscoturi apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4108 viz    0 com
2324 viz    0 com
1190 viz    0 com
2091 viz    0 com
2335 viz    0 com
2520 viz    0 com
1335 viz    0 com
2587 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028260 (s)