News Flash:

Tort din smantana

11 Aprilie 2011
3388 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort din smantana
Ingrediente: Aluat: 200 g unt sau margarina, 200 g de zahar, 500 g smantana, 300-400 g faina 2 lingurite praf de copt (sau 1 lingurita de bicarbonat de sodiu). Crema: 500 g smântâna, 150 g de zahar, 50 g de mac. Mod de preparare: Frecati untul cu zahar. Adaugati smântâna, amestecati bine. Adaugati apoi faina si praful de copt. Framântati aluatul. Împartiti aluatul în 4-5 parti egale, fiecare parte din aluat se pune într-o forma unsa cu ulei sau unt. Se da la cuptor preîncalzit la 180 de grade timp de 20-25 minute. Pregatim crema. Batem smântâna cu zahar. Adaugam mac, amestecam. Blatul copt îl ungem bine cu crema. Punem urmatorul blat din nou ungem cu crema, s.a.m.d. Se da tortul în frigider 5-6 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana piscot unt branza sarata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4921 viz    0 com
1278 viz    0 com
1399 viz    0 com
1227 viz    0 com
5356 viz    0 com
3175 viz    0 com
1221 viz    0 com
5945 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1460 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020141 (s)