News Flash:

Tort din piscoturi cu crema de ciocolata si portocale

12 Aprilie 2011
5509 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort din piscoturi cu crema de ciocolata si portocale
Ingrediente necesare: 1 portocala 300 g de piscoturi de sampanie 200 g unt 4 oua 200 g zahar 1 cescuta de lapte crema de ciocolata Pentru crema aveti nevoie de: 200 g zahar 200 g unt 70 g cacao Se prepara astfel: Mai intai se freaca untul spuma. Apoi se adauga galbenusurile, pe rand. Galbenusurile se adauga alternand cu cate o lingura de zahar. Se pune si putina coaja rasa de portocala. Portocala se stoarce. Apoi zeama obtinuta se dilueaza cu putina apa sau lapte. Piscoturile se inmoaie in aceasta suc. Apoi se pun frumos pe un platou de tort. Se alterneaza cu straturi de crema. Se garniseste cu coji de portocala zaharate. Crema se pregateste astfel: Untul se freaca spuma. Apoi se adauga zaharul. Se amesteca bine si se pune si cacaua. Tortul gata preparat se lasa sa stea la rece timp de cateva ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cornulete castane struguri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4754 viz    0 com
3228 viz    0 com
4803 viz    0 com
1121 viz    0 com
1291 viz    0 com
1145 viz    0 com
5219 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018753 (s)