News Flash:

Tort din iaurt si banane

7 Iunie 2012
4397 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina
2 oua
margarina pentru uns
125 g unt
25 g fulgi de porumb
175 g zahar
2 banane facute piure
200 g iaurt natur
1 lingurita praf de copt

Pentru glazura:

200 g crema de branza
55 g zahar pudra

Mod de preparare:


Prima data trebuie incins la 180 de grade cuptorul. Apoi se unge cu margarina o forma de tort cu baza detasabila. Cu un mixer se bate untul cu zahar si apoi se incorporeaza ouale pe rand. Incorporam si piureul de banane si apoi iaurtul si amestecam bine. Amestecam intr-un bol faina cu praful de copt si incorporam in amestecul cu oua. Turnam compozitia in tava pregatita si nivelam suprafata. Bagam la cuptor timp de 40-50 de minute. Lasam sa se raceasca timp de 5 minute in tava dupa care il scoatem pe un platou si lasam sa se raceasca complet. Glazura: se bate crema de branza cu zaharul pudra cu ajutorul unui mixer. La final se intinde glazura pe tort si se presara fulgi de nuca de cocos.

sursa: cepapam.ro

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua margarina unt zahar banane iaurt natur zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1314 viz    0 com
1611 viz    0 com
2401 viz    0 com
4824 viz    0 com
2616 viz    0 com
2087 viz    0 com
1463 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1747 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029593 (s)