News Flash:

Tort din cozonac cu rodie

3 Mai 2016
2776 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cozonac
1 plic budinca de vanilie
1 plic budinca de ciocolata
200 ml frisca
800 ml lapte
zahar pudra
2 rodii

Mod de preparare:

Prepara cele doua creme din 400 ml de lapte si 100 ml frisca proaspata, tinand cont de instructiunile de pe ambalaj. Taie cozonacul felii, tapeteaza tava cu hartie de copt, asaza in ea un strat de felii de cozonac, un strat de crema de ciocolata, din nou un strat de cozonac, apoi unul de crema de vanilie si inca un strat de felii de cozonac, apoi pune-l la frigider pentru 3 ore.
Tortul din cozonac se serveste rece, ornat cu bomboane mici cu gust de fructe si seminte de rodii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort cozonac tort rodie reteta cozonac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1615 viz    0 com
1253 viz    0 com
4967 viz    1 com
1225 viz    0 com
1361 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024376 (s)