News Flash:

Tort delicios Mocca Light

19 Septembrie 2011
2197 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort delicios Mocca Light
Ingrediente: Pentru blat: 150 g faina 1 pliculet praf de copt 150 g margarina 100 g nuci 150 g zahar 2 oua 100 g amidon 100 ml lapte Pentru crema: 2 linguri cacao fulgi de cacao 1 ceasca cafea solubila 300 ml lapte 1 pliculet de gelatina 500 ml frisca Mod de preparare: Mai intai, se freaca untul cu zaharul. Dupa aceea se incorporeaza ouale, faina amestecata cu amidonul si praful de copt si laptele. Din amestecul obtinut se toarna o treime intr-o forma de tort unsa si se presara o treime din nuci. Se da la cuptor 15 minute. Se procedeaza la fel pentru celelalte doua blaturi. Laptele se amesteca cu cafeaua si cu praful de cacao. Gelatina se inmoaie, se topeste pe bain-marie si apoi se amesteca cu laptele. In frisca batuta se incorporeaza laptele cu gelatina. Se pune crema intre blaturi si se pudreaza tortul cu cacao. Se da la frigider inainte de servire. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vodca vanilina smantana grasa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1841 viz    0 com
1379 viz    0 com
2326 viz    0 com
2083 viz    0 com
1901 viz    0 com
4853 viz    0 com
3968 viz    0 com
2965 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019501 (s)