News Flash:

Tort de post cu gem de caise

31 Martie 2011
1388 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort de post
Mod de preparare: Margarina se freaca foarte bine cu zaharul. Se adauga faina, apa, sarea si nucile. Se face un aluat care se tine acoperit, la rece, timp de 1h. Se imparte in 3-4 poarti. Fiecare parte se intinde pe fundul formei de tort, presarat cu faina. Se baga in cuptorul incalzit la foc potrivit. Cand sunt gata, se desprind cu grija cu un cutit ascutit. Intre foile coapte, se pune un strat subtire de crema de gem si se presara nuca coapta. Se poate adauga o glazura. Ingrediente: Blat: 150 g faina 150 g margarina 150 g zahar 150 g nuca macinata 1 lingura apa Putina sare 1 pachetel cu zahar vanilat Umplutura: 250 g de gem de caise sau marmelada cu 100 g nuci pisate
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vodca cafea
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1367 viz    0 com
1144 viz    0 com
3000 viz    0 com
1498 viz    0 com
1983 viz    0 com
5672 viz    0 com
1653 viz    0 com
1521 viz    0 com
4211 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019818 (s)