News Flash:

Tort de post cu gem de caise

31 Martie 2011
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort de post
Mod de preparare:

Margarina se freaca foarte bine cu zaharul.
Se adauga faina, apa, sarea si nucile. Se face un aluat care se tine acoperit, la rece, timp de 1h. Se imparte in 3-4 poarti.
Fiecare parte se intinde pe fundul formei de tort, presarat cu faina. Se baga in cuptorul incalzit la foc potrivit.
Cand sunt gata, se desprind cu grija cu un cutit ascutit. Intre foile coapte, se pune un strat subtire de crema de gem si se presara nuca coapta. Se poate adauga o glazura.

Ingrediente:

Blat:
150 g faina
150 g margarina
150 g zahar
150 g nuca macinata
1 lingura apa
Putina sare
1 pachetel cu zahar vanilat

Umplutura:
250 g de gem de caise sau marmelada cu 100 g nuci pisate

vodca cafea
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1115 viz    0 com
1017 viz    0 com
2705 viz    0 com
1096 viz    0 com
1748 viz    0 com
5401 viz    0 com
1367 viz    0 com
1230 viz    0 com
3929 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1605 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011195 (s)