News Flash:

Tort de post cu gem de caise

31 Martie 2011
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort de post
Mod de preparare: Margarina se freaca foarte bine cu zaharul. Se adauga faina, apa, sarea si nucile. Se face un aluat care se tine acoperit, la rece, timp de 1h. Se imparte in 3-4 poarti. Fiecare parte se intinde pe fundul formei de tort, presarat cu faina. Se baga in cuptorul incalzit la foc potrivit. Cand sunt gata, se desprind cu grija cu un cutit ascutit. Intre foile coapte, se pune un strat subtire de crema de gem si se presara nuca coapta. Se poate adauga o glazura. Ingrediente: Blat: 150 g faina 150 g margarina 150 g zahar 150 g nuca macinata 1 lingura apa Putina sare 1 pachetel cu zahar vanilat Umplutura: 250 g de gem de caise sau marmelada cu 100 g nuci pisate
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vodca cafea
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1276 viz    0 com
1091 viz    0 com
2857 viz    0 com
1332 viz    0 com
1885 viz    0 com
5572 viz    0 com
1526 viz    0 com
1360 viz    0 com
4095 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1476 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012477 (s)