News Flash:

Tort de post cu gem de caise

31 Martie 2011
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort de post
Mod de preparare:

Margarina se freaca foarte bine cu zaharul.
Se adauga faina, apa, sarea si nucile. Se face un aluat care se tine acoperit, la rece, timp de 1h. Se imparte in 3-4 poarti.
Fiecare parte se intinde pe fundul formei de tort, presarat cu faina. Se baga in cuptorul incalzit la foc potrivit.
Cand sunt gata, se desprind cu grija cu un cutit ascutit. Intre foile coapte, se pune un strat subtire de crema de gem si se presara nuca coapta. Se poate adauga o glazura.

Ingrediente:

Blat:
150 g faina
150 g margarina
150 g zahar
150 g nuca macinata
1 lingura apa
Putina sare
1 pachetel cu zahar vanilat

Umplutura:
250 g de gem de caise sau marmelada cu 100 g nuci pisate
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vodca cafea
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1188 viz    0 com
1051 viz    0 com
2768 viz    0 com
1232 viz    0 com
1822 viz    0 com
5475 viz    0 com
1442 viz    0 com
1291 viz    0 com
4025 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012794 (s)