News Flash:

Tort de post cu cafea

5 Aprilie 2011
5916 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Mod de preparare: Margarina se freaca foarte bine cu zaharul. Se adauga zaharul vanilat, nucile si , treptat , faina. Se face un aluat, care se imparte in trei parti. Din fiecare parte se intinde foaie si se pun pe rand in forma de tort. Se baga in cuptorul incalzit la foc potrivit. Intre foile coapte, se pune un strat de crema de cafea, obtinuta din frecarea margarinei cu zahar si adaugarea treptata de esenta de cafea. Tortul se glaseaza cu glazura de serbet de cafea sau cu un gem acrisor. Ingrediente: Blat: 200 g faina, 200 g margarina, 200 g zahar, 100 g nuca macinata, 1 pachetel cu zahar vanilat. Crema: 100 g margarina, 2 linguri esenta de cafea, 150 g zahar Glazura din serbet de cafea: 400 g zahar, putina zeama de lamaie, 1 pahar apa, 1/3 pahar de cafea concentrata. Se poate glasa si cu un gem acrisor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cas vodca lamaie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3940 viz    0 com
4844 viz    0 com
2354 viz    0 com
1441 viz    0 com
1243 viz    0 com
3031 viz    0 com
2392 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016250 (s)