News Flash:

Tort de post

7 Aprilie 2014
2313 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 1/2 ceasca de faina
1 tub de frisca vegetala
1 ceasca de zahar
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
1/4 ceasca de cacao
1/2 lingurita de sare
1 lingurita de esenta de vanilie
1/3 ceasca de ulei vegetal
1 lingurita de otet de vin alb
1 ceasca de apa

Mod de preparare:

Unge o tava cu margarina sau cu unt vegetal. Amesteca faina, zaharul, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu si sarea. Adauga uleiul, esenta de vanilie, otetul din vin si apa si amesteca bine, pana cand compozitia devine omogena.
Pune aluatul in tava si coace-l la 175 de grade timp de 45 de minute. Dupa ce s-a racit tortul, decoreaza-l cu frisca vegetala. Poti servi tortul de post cu ciocolata alaturi de un pahar de lapte de soia incalzit si indulcit cu miere sau alaturi de o cafea tare.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tort tort post retete post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1834 viz    0 com
1302 viz    0 com
2181 viz    0 com
1383 viz    0 com
1908 viz    0 com
2653 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015517 (s)