News Flash:

Tort de portocale cu zmeura

11 Martie 2013
1631 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:

100-150 g faina
100 g de zahar
100 g unt
2 oua
1 portocala
1 lingurita praf de copt

Pentru crema:

200 ml smantana 33-35%
150 g branza Philadelphia sau Almette
50 g de zahar

Alte ingrediente:

fructe de padure

Mod de preparare:

Aluat:
Se razuieste portocala, apoi se stoarce de zeama. Se freaca untul cu zahar. Se adauga ouale si se amesteca bine, pentru a se omogeniza. Se pun dupa aceea sucul de portocala si coaja razuita si iarasi se amesteca. Se adauga faina si praful de copt, rezultand un aluat care trebuie framantat cateva minute. Cand e gata, se pune intr-o tava unsa si tapetata cu hartie in prealabil. Se da la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute, la 180 grade Celsius.

Crema:
Intre timp, se bate smantana cu zaharul, apoi se pune branza si se amesteca.

Se decupeaza blatul in forma de inima, se unge cu crema si se decoreaza cu fructele de padure.

sursa: say7

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat faina zahar unt oua portocala crema branza philadelphia almette
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1753 viz    0 com
1439 viz    0 com
1822 viz    0 com
3883 viz    0 com
5062 viz    0 com
2448 viz    0 com
1908 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031103 (s)