News Flash:

Tort de morcovi cu crema de ciocolata

18 Aprilie 2014
1520 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Blat:
350 gr faina alba
1 plic praf de copt (10g)
2 lingurite rase bicarbonat de sodiu
2 lingurite rase scortisoara macinata
1/2 lingurita sare
5 oua
250 gr zahar
1 plic zahar vanilat
150 ml lapte batut
200 ml ulei
400 gr morcovi rasi pe razatoarea fina
110 gr nuca maruntita cu cutitul

Crema:
500g branza de vaci
150g unt
150g zahar pudra
1 lamaie mica
50g ciocolata alba

Mod de preparare:

Amestecam faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si sarea. Ouale le mixam bine cu zaharul pana ce se topeste zaharul si amestecul creste in volum. Folositi un bol mare deoarece compozitia e foarte multa. Adaugam iaurtul si uleiul si mixam pana ce se omogenizeaza. Adaugam nuca si morcovii si amestecam usor cu o paleta de lemn peste cap.
 Punem si amestecul de faina in 3 parti amestecand usor. Coacem intr-o forma cu diametrul de 26cm , la 170g C timp de 40-45min. Facem proba cu scobitoarea pentru mai multa siguranta.
Lasam blatul sa se raceasca complet apoi il scoatem si il taiem in doua. Pentru crema mixam untul la temperatura camerei si zaharul pudra pana se topeste zaharul. Se adauga branza de vaci, coaja rasa de lamaie si sucul. Asamblam tortul: blat, crema, balt, crema.

Deasupra radem ciocolata si ne ferim de hoti. Punem tortul la frigider timp de o ora si apoi servim.

Tort de morcovi recomandat de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tort tort morcovi retete morcovi retete pasti tort pasti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4351 viz    0 com
1108 viz    0 com
1138 viz    0 com
1143 viz    0 com
1567 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1838 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030458 (s)