News Flash:

Tort de mere II

17 Noiembrie 2011
994 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort de mere II
Ingrediente: 5 mere 5 linguri de faina 5 oua gem 5 linguri de zahar pudra 1 plic zahar vanilat 2 linguri de zahar brun 50 g margarina scortisoara Mod de preparare: Primadata se curata de coaja merele si se scot samburii. Intr-o cratita se pune la topit untul, se adauga zaharul brun, zaharul vanilat, se pun merele, se ung cu margarina, se presara scortisoara pe fiecare si se baga in cuptorul incalzit in prealabil, pana se inmoaie putin. Intre timp se face pandispanul. Se bat bine albusurile, se presara zaharul pudra si se mai bat pana se intaresc bine. Se adauga galbenusurile pe rand (mixerul la viteza mica), dupa care faina, cate putina, amestecand usor cu o lingura, de jos in sus. Cand merele s-au inmuiat, se pune gem mai tare in gaura ramasa de la casuta cu samburi, se asaza deasupra pandispanul, se niveleaza si se lasa la cuptor, la foc mic, pana capata o culoare aurie. Se scoate cratita din cuptor, se lasa sa se raceasca putin. Apoi, cu un cutit, se desprind usor marginile, se pune un platou deasupra si se intoarce tortul. Sucul de la mere, cu margarina si zaharul, va insiropa putin blatul. Se poate orna dupa preferinte. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac faina zahar vanilat bicarbonat branza sarata stafide oua
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2387 viz    0 com
1490 viz    0 com
3765 viz    0 com
3599 viz    0 com
4062 viz    0 com
1022 viz    0 com
1822 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019885 (s)