News Flash:

Tort de mere

9 Septembrie 2011
2007 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort de mere
Ingrediente: 8 mere 150 ml compot de caise 50 gr unt 200 gr faina 300 gr zahar 4 linguri apa clocotita 400 gr frisca 4 oua Mod de preparare: Mai intai, se curata merele de coaja, se taie in jumatate si se scot samburii. Se presara 100 gr de zahar intr-o tava, se pun merele, iar peste cubulete mici de unt. Se coace la cuptor 45 de minute. Se bat galbenusurile cu 200 gr zahar, se adauga pe rand 4 linguri cu apa clocotita, se incorporeaza albusurile batute spuma si la sfarsit de pune faina. Dupa ce se scot merele din cuptor, se pune peste ele aluatul si se da iarasi la cuptor pentru alte 45 de minute. Dupa ce se coace, blatul se rastoarna pe un platou (blatul sa fie pe platou si merele deasupra) si se da la rece. Cand s-a racit, se adauga compotul printre mere (astfel incat sa ajunga compotul la blat) si se orneaza cu frisca. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dovleac rom banana oua faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1861 viz    0 com
4772 viz    0 com
3911 viz    0 com
2901 viz    0 com
1784 viz    0 com
2845 viz    0 com
1025 viz    0 com
2234 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1404 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016539 (s)