News Flash:

Tort de iaurt cu ananas - Cel mai gingas tort fara coacere, merita sa-l incercati

3 Aprilie 2018
6057 Vizualizari | 0 Comentarii

Va prezentam o reteta usoara, rapida si nu necesita coacere.Tortul de frisca cu ananas este un desert proaspat si extrem de delicios! Are un aspect foarte atragator si este excelent pentru a fi facut simplu, fara a porni cuptorul!

Scurgeti sucul de ananas de la o conserva, intr-un bol mic. Scufundati rapid fiecare biscuit in suc si puneti-i intr-un inel detasabil (diametrul 22 cm), acoperiti cu biscuiti doar fundul platoului, pentru a forma baza de tort. In jurul formei detasabile puneti vertical feliile de ananas.

Citeste si Prajitura pufoasa din aluat foietaj si crema de vanilie - un desert cremos si nemaipomenit de gustos

Intr-un bol puneti frisca si o mixati la viteza medie pana devine destul de ferma. Apoi adaugati laptele condensat si amestecati bine cu telul, adaugati iaurtul de ananas si amestecati din nou. Taiati bucati medii feliile de ananas de la o jumatate de conserva, (1 conserva de ananas opriti pentru decor). Adaugati bucatile de ananas la crema si amestecati usor cu spatula.

Citeste si Cozonac cum numai o gospodina stie sa faca - Are si nuca, si cacao, si esenta de rom

Intr-un bol mic dizolvati gelatina in apa rece, amestecati si lasati sa se umfle. Apoi incalziti la foc mic pana se topeste toata gelatina. Adaugati gelatina dezhidratata in crema si amestecati bine pana se incorporeaza tot. Turnati crema in forma peste blatul de biscuiti, nivelati bine si decorati cu felii de ananas. Dati la rece pentru 2-3 ore. Inainte de servire, scoateti inelul detasabil.

preluat de pe savuros

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013829 (s)