News Flash:

Tort de Halloween

7 Octombrie 2013
2348 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie de amestec tort de ciocolata
1/3 cana sirop de artar
1/2 ceasca placinta de dovleac de umplere
200 ml crema de vanilie
1 tub de frisca
cafea macinata pentru decorare

Mod de preparare:

Distribuie amestecul de tort in doua tavi, tapetate cu hartie de copt, apoi da-le la cuptor pentru 30-35 de minute. Dupa ce s-au facut cele doua blaturi, lasa-le sa se raceasca 10 minute. Umple-le cu crema de vanilie si orneaza tortul cu frisca.
Da-l frigider pentru 15 minute, apoi, cu ajutorul unui sablon, decoreaza pe tort un paianjen, presarand cafea macinata.
Tortul pentru Halloween se serveste rece. Il poti decora, de asemenea, si cu alte forme sau chiar cu fructe proaspete.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

halloween
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025049 (s)