News Flash:

Tort de Craciun - Reteta rapida, cremoasa si gustoasa

22 Decembrie 2016
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
Gospodinele au inceput deja sa-si imagineze cum le vor arata mesele de Craciun anul acesta si cat de bogate vor fi. Incerca aceasta reteta, rapida si foarte usor de realizat dar tot odata foarte cremoasa, gustoasa si racoritoare.

Ingrediente:

1.3 kg fructe de padure
0.5 ml de apa rece
1 l smantana
5 lingurite de gelatina
1/2 pahar zahar

Mod de preparare:

Puneti gelatina intr-un vas emailat si acoperiti-o cu apa fiarta rece si lasati -o asa timp de 40-60 minute.
Cand aceasta este gata si sa umflat, o incalziti si amestecati continuu pana se va dizolva complet. Nu se fierbe!
Combinati cu smantana si zaharul. Amestecati pana la omogenizare.
Adaugati fructele de padure.
Puneti amestecul intr-o forma inalta de silicon.
Dupa 4-5 ore de stat la frigider, desertul este gata.
Se scoate cu grija si se taie inainte de a fi servit.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort craciun prajituri craciun retete craciun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014431 (s)