News Flash:

Tort de clatite si ciocolata

23 Mai 2011
2416 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort de clatite si ciocolata2
Ingrediente: Pentru clatite: 4 oua 200 g faina 500 ml lapte putina sare o lingura lichior de portocale Pentru crema: 4 galbenusuri 50 g zahar 250 g ciocolata amara 600 ml lapte 10 g gelatina coaja rasa de la 2 portocale Pentru decor: 8 mandarine 200 g zahar 200 g ciocolata amara Mod de preparare: Se amesteca ingredientele pentru aluatul de clatite si se lasa in repaos 1 ora; se fac apoi clatitele. Pentru crema: Se pune gelatina la hidratat in apa rece. Laptele si coaja de portocala se pun la incalzit. Se mixeaza galbenusurile cu zahar, se adauga laptele strecurat de coaja de portocala si se pune din nou pe foc, amestecand in continuu pana cand se ingroasa ca o ciulama subtire. Dam deoparte si adaugam ciocolata topita si gelatina. Lasam la racit. Topim ciocolata, o intindem pe hartie de copt si, cand s-a racit, o taiem patratele. Captusim o tava rotunda cu folie transparenta si punem pe rand clatitele si crema intre ele. Dam la frigider pana cand se intareste crema si apoi decoram cu ciocolata si mandarinele caramelizate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata amara faina neagra peste afumat lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4033 viz    0 com
4072 viz    0 com
2508 viz    0 com
1017 viz    0 com
1400 viz    0 com
2580 viz    0 com
1092 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1799 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021223 (s)