News Flash:

Tort de clatite

2 Februarie 2015
3618 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cateva clatite (fara umplutura)
sirop de artar
fructe (citrice, piersici, nectarine etc.)
frisca
fructe de padure
bombonele
ciocolata topita

Mod de preparare:

Foile de clatite se pregatesc conform retetei clasice. Se pune apoi o clatita pe un platou mai mare, se adauga un strat de frisca, un strat de fructe, apoi alta clatita, alt strat de frisca, unul de ciocolata topita si tot asa pana la final. Se decoreaza cu bombonele, bucatele de frisca si ciocolata sau miere. Bineinteles, straturile de ingrediente pot varia.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

torturi tort clatite reteta clatite clatite ciocolata clatite fructe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020265 (s)