News Flash:

Tort de ciocolata cu cirese

5 Mai 2016
3765 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

blat clasic cu cacao

Pentru crema:
200 gr ciocolata neagra
400 gr frisca
2 linguri de zahar pudra
2 pumni de cirese fara samburi

Pentru decor:
50 gr ciocolata neagra

Mod de preparare:

1. Mixeaza ciocolata topita cu frisca si zaharul pudra.
2. Intinde jumatate din crema peste blat (daca se poate, pune blatul intr-o tava cu inel detasabil).
3. Raspandeste cat mai uniform ciresele. Apasa usor pe ele ca sa se fixeze in crema.
4. Acopera ciresele uniform cu a doua jumatate de crema.
5. Topeste ciocolata neagra (pentru decor) si toarn-o peste crema. Intinde-o uniform cu un cutit sau o spatula.
6. Decoreaza cu cirese.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort ciocolata tort cirese tort rapid blat tort blat cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024469 (s)