News Flash:

Tort de ciocolata

24 Mai 2011
5385 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort de ciocolata
Ingrediente: Pentru blat: 100 gr faina 80 gr zahar pudra 1 lingurita praf de copt 50 gr cacao 100 gr unt 1 pachet zahar vanilinat 1 galbenus Pentru umplutura: 2 oua 1 albus 500 gr branza de vaci 200 gr zahar 2 linguri zahar vanilinat 200 gr ciocolata menaj 150 ml smantana dulce Pentru decor: fructe taiate Mod de preparare: Se cerne faina amestecata cu zaharul pudra, praful de copt si cacaua. Se adauga untul taiat bucati, zaharul vanilinat si galbenusul. Se framanta un aluat omogen si se lasa la rece 30 minute. Se intinde din aluat o foaie de 3 mm grosime si se asaza pe fundul unei forme de tort; se inteapa din loc in loc cu furculita. Din aluatul ramas se intinde o foaie mai groasa cu care se tapeteaza peretii formei. Se coace in cuptorul preincalzit timp de 15 minute, apoi se scoate. Branza se amesteca cu zahar si zahar vanilinat; se adauga ciocolata topita cu smantana dulce si se omogenizeaza bine. Se adauga galbenusurile si se incorporeaza usor, amestecand de joc in sus, albusurile batute spuma tare. Se toarna crema in forma si se introduce in cuptor pentru 40 de minute. Se lasa sa se raceasca, dupa care se decoreaza dupa gust cu fructe.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana dulce rama kebab alcool
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2742 viz    0 com
6276 viz    0 com
2416 viz    0 com
4033 viz    0 com
4071 viz    0 com
2503 viz    0 com
1017 viz    0 com
1400 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012830 (s)