News Flash:

Tort de castane cu mere

31 Martie 2011
1675 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort de castane cu mere
Mod de preparare al acestei retete de prajituri:
Piureul de castane Se amesteca cu unt, rom si cu atata lapte ca sa se poata unge.
Se curata merele si se taie felii, se calesc cu zaharul si cu zeama de lamaie, apoi se bat spuma.
Cand s-a racit piureul de mere, se ung blaturile cu crema de castane si cu piureul de mere, alternativ.
Se asaza deasupra ultimul blat, se preseaza o jumatate de ora, apoi se imbraca tortul in glazura de ciocolata amaruie.
Se taie in felii doar a doua zi, pentru ca blaturile sa se inmoaie.

Ingredientele acestei retete de prajitura:
1 pachet de blat uscat de piscot (5 felii),
100 g unt,
50 g zahar,
250 g piure de castane,
2 linguri de rom,
2-3 linguri de lapte caldut,
1 kg mere, zeama de lamaie,
glazura de ciocolata.

blat dovleac piscot unt rom glazura zahar pudra lapte lamaie castane sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5321 viz    0 com
1287 viz    0 com
1177 viz    0 com
3843 viz    0 com
1144 viz    0 com
1024 viz    0 com
1281 viz    0 com
1199 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1711 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017497 (s)

loading...