News Flash:

Tort de castane cu mere

31 Martie 2011
1935 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Tort de castane cu mere
Mod de preparare al acestei retete de prajituri: Piureul de castane Se amesteca cu unt, rom si cu atata lapte ca sa se poata unge. Se curata merele si se taie felii, se calesc cu zaharul si cu zeama de lamaie, apoi se bat spuma. Cand s-a racit piureul de mere, se ung blaturile cu crema de castane si cu piureul de mere, alternativ. Se asaza deasupra ultimul blat, se preseaza o jumatate de ora, apoi se imbraca tortul in glazura de ciocolata amaruie. Se taie in felii doar a doua zi, pentru ca blaturile sa se inmoaie. Ingredientele acestei retete de prajitura: 1 pachet de blat uscat de piscot (5 felii), 100 g unt, 50 g zahar, 250 g piure de castane, 2 linguri de rom, 2-3 linguri de lapte caldut, 1 kg mere, zeama de lamaie, glazura de ciocolata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

blat dovleac piscot unt rom glazura zahar pudra lapte lamaie castane sos
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5630 viz    0 com
1611 viz    0 com
1423 viz    0 com
4166 viz    0 com
1275 viz    0 com
1197 viz    0 com
1513 viz    0 com
1375 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3044 (s) | 36 queries | Mysql time :0.020535 (s)