News Flash:

Tort de castane cu mere

31 Martie 2011
2004 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort de castane cu mere
Mod de preparare al acestei retete de prajituri: Piureul de castane Se amesteca cu unt, rom si cu atata lapte ca sa se poata unge. Se curata merele si se taie felii, se calesc cu zaharul si cu zeama de lamaie, apoi se bat spuma. Cand s-a racit piureul de mere, se ung blaturile cu crema de castane si cu piureul de mere, alternativ. Se asaza deasupra ultimul blat, se preseaza o jumatate de ora, apoi se imbraca tortul in glazura de ciocolata amaruie. Se taie in felii doar a doua zi, pentru ca blaturile sa se inmoaie. Ingredientele acestei retete de prajitura: 1 pachet de blat uscat de piscot (5 felii), 100 g unt, 50 g zahar, 250 g piure de castane, 2 linguri de rom, 2-3 linguri de lapte caldut, 1 kg mere, zeama de lamaie, glazura de ciocolata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

blat dovleac piscot unt rom glazura zahar pudra lapte lamaie castane sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5690 viz    0 com
1667 viz    0 com
1535 viz    0 com
4220 viz    0 com
1320 viz    0 com
1237 viz    0 com
1572 viz    0 com
1417 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019508 (s)