News Flash:

Tort de casa la tigaie - E gata in numai 30 de mintue

6 Septembrie 2016
8904 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

80 gr unt
2 linguri de miere de albine
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
70 gr zahar
2 oua mai mici
2 lingurite de smantana
1.5 pahar faina
biscuiti faramitati, ciocolata, nuci

Mod de preparare:

1. Topeste untul, apoi pune peste el bicarbonatul si mierea. Amestecul trebuie sa fiarba si sa faca spume.
2. Freaca ouale cu zaharul, apoi cu smantana. Tot acum poti pune si faina.
3. Framanta aluatul bine si imparte-l in 4 sau in 5.
4. Trece cu sucitorul peste fiecare bucata de aluat.
5. Pune "turtitele" la prajit, pe ambele parti, la foc mediu. Tigaia trebuie sa fie ca la clatite. Turtitele trebuie intoarse dupa 2-3 minute.
6. Pregateste-ti crema preferata si intinde-o pe turtite, apoi asambleaza "tortul".
Serveste tortul cu nuci, ciocolata si nu numai.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tort casa tort tigaie tort crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1855 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024163 (s)