News Flash:

Tort de capsuni

31 Martie 2011
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort de capsuni
Mod de preparare:

Se prepara un aluat de piscot si se coace intr-o forma de tort de marime mijlocie, unsa cu untura si presarata cu faina.
Cand s-a copt, se toarna pe o planseta, se lasa sa se raceasca, apoi se umple si se imbraca cu crema.
Pentru crema, se freaca galbenusurile cu zaharul, pana devin spumoase, se fierb pe baie de aburi, amestecand continuu, pana cand se ingroasa. Crema se raceste si se adauga untul frecat spuma.
Se adauga capsunile - cateva bucati frumoase se pun deoparte - taiate in patru. Se decoreaza tortul cu capsunile puse deoparte si se pune in frigider pentru o zi.

Ingrediente:

pentru aluat:
4 oua,
4 linguri de zahar,
4 linguri de faina,
1 varf de cutit de bicarbonat;

pentru ungerea formei:
untura si faina;

pentru crema:
4 oua,
180 g zahar,
250 g unt,
500 g capsuni.

cirese
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1748 viz    0 com
5401 viz    0 com
1368 viz    0 com
1230 viz    0 com
3930 viz    0 com
1174 viz    0 com
1045 viz    0 com
1309 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1693 (s) | 35 queries | Mysql time :0.015512 (s)