News Flash:

Tort de capsuni

31 Martie 2011
1231 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort de capsuni
Mod de preparare:

Se prepara un aluat de piscot si se coace intr-o forma de tort de marime mijlocie, unsa cu untura si presarata cu faina.
Cand s-a copt, se toarna pe o planseta, se lasa sa se raceasca, apoi se umple si se imbraca cu crema.
Pentru crema, se freaca galbenusurile cu zaharul, pana devin spumoase, se fierb pe baie de aburi, amestecand continuu, pana cand se ingroasa. Crema se raceste si se adauga untul frecat spuma.
Se adauga capsunile - cateva bucati frumoase se pun deoparte - taiate in patru. Se decoreaza tortul cu capsunile puse deoparte si se pune in frigider pentru o zi.

Ingrediente:

pentru aluat:
4 oua,
4 linguri de zahar,
4 linguri de faina,
1 varf de cutit de bicarbonat;

pentru ungerea formei:
untura si faina;

pentru crema:
4 oua,
180 g zahar,
250 g unt,
500 g capsuni.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cirese
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1822 viz    0 com
5475 viz    0 com
1442 viz    0 com
1291 viz    0 com
4025 viz    0 com
1195 viz    0 com
1080 viz    0 com
1357 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017354 (s)