News Flash:

Tort de capsuni

31 Martie 2011
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort de capsuni
Mod de preparare:

Se prepara un aluat de piscot si se coace intr-o forma de tort de marime mijlocie, unsa cu untura si presarata cu faina.
Cand s-a copt, se toarna pe o planseta, se lasa sa se raceasca, apoi se umple si se imbraca cu crema.
Pentru crema, se freaca galbenusurile cu zaharul, pana devin spumoase, se fierb pe baie de aburi, amestecand continuu, pana cand se ingroasa. Crema se raceste si se adauga untul frecat spuma.
Se adauga capsunile - cateva bucati frumoase se pun deoparte - taiate in patru. Se decoreaza tortul cu capsunile puse deoparte si se pune in frigider pentru o zi.

Ingrediente:

pentru aluat:
4 oua,
4 linguri de zahar,
4 linguri de faina,
1 varf de cutit de bicarbonat;

pentru ungerea formei:
untura si faina;

pentru crema:
4 oua,
180 g zahar,
250 g unt,
500 g capsuni.

cirese
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1676 viz    0 com
5322 viz    0 com
1288 viz    0 com
1178 viz    0 com
3844 viz    0 com
1144 viz    0 com
1024 viz    0 com
1281 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 35 queries | Mysql time :0.015877 (s)

loading...