News Flash:

Tort de cafea

31 Martie 2011
1408 Vizualizari | 0 Comentarii
Mod de preparare: Margarina se freaca foarte bine cu zaharul. Se adauga zaharul vanilat, nucile si, treptat , faina. Se face un aluat, care se imparte in trei parti. Din fiecare parte s eintinde foaie si se pun pe rand in forma de tort. Se baga in cuptorul incalzit la foc potrivit. Intre foile coapte, se pune un strat de crema de cafea, obtinuta din frecarea margarinei cu zahar si adaugarea treptata de esenta de cafea. Tortul se glaseaza cu glazura de serbet de cafea sau cu un gem acrisor. Ingrediente: Blat: 200 g faina, 200 g margarina, 200 g zahar, 100 g nuca macinata, 1 pachetel cu zahar vanilat. Crema: 100 g margarina, 2 linguri esenta de cafea, 150 g zahar Glazura din serbet de cafea: 400 g zahar, putina zeama de lamaie, 1 pahar apa, 1/3 pahar de cafea concentrata. Se poate glasa si cu un gem acrisor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1269 viz    0 com
1273 viz    0 com
1091 viz    0 com
2855 viz    0 com
1328 viz    0 com
1884 viz    0 com
5568 viz    0 com
1523 viz    0 com
1359 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016476 (s)