News Flash:

Tort de cafea

31 Martie 2011
1435 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Mod de preparare: Margarina se freaca foarte bine cu zaharul. Se adauga zaharul vanilat, nucile si, treptat , faina. Se face un aluat, care se imparte in trei parti. Din fiecare parte s eintinde foaie si se pun pe rand in forma de tort. Se baga in cuptorul incalzit la foc potrivit. Intre foile coapte, se pune un strat de crema de cafea, obtinuta din frecarea margarinei cu zahar si adaugarea treptata de esenta de cafea. Tortul se glaseaza cu glazura de serbet de cafea sau cu un gem acrisor. Ingrediente: Blat: 200 g faina, 200 g margarina, 200 g zahar, 100 g nuca macinata, 1 pachetel cu zahar vanilat. Crema: 100 g margarina, 2 linguri esenta de cafea, 150 g zahar Glazura din serbet de cafea: 400 g zahar, putina zeama de lamaie, 1 pahar apa, 1/3 pahar de cafea concentrata. Se poate glasa si cu un gem acrisor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1338 viz    0 com
1327 viz    0 com
1118 viz    0 com
2933 viz    0 com
1425 viz    0 com
1925 viz    0 com
5618 viz    0 com
1590 viz    0 com
1412 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1727 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012923 (s)