News Flash:

Tort de cafea

31 Martie 2011
1361 Vizualizari | 0 Comentarii
Mod de preparare:

Margarina se freaca foarte bine cu zaharul.
Se adauga zaharul vanilat, nucile si, treptat , faina.
Se face un aluat, care se imparte in trei parti. Din fiecare parte s eintinde foaie si se pun pe rand in forma de tort.
Se baga in cuptorul incalzit la foc potrivit. Intre foile coapte, se pune un strat de crema de cafea, obtinuta din frecarea margarinei cu zahar si adaugarea treptata de esenta de cafea. Tortul se glaseaza cu glazura de serbet de cafea sau cu un gem acrisor.

Ingrediente:

Blat:
200 g faina,
200 g margarina,
200 g zahar,
100 g nuca macinata,
1 pachetel cu zahar vanilat.

Crema:
100 g margarina,
2 linguri esenta de cafea,
150 g zahar

Glazura din serbet de cafea:
400 g zahar,
putina zeama de lamaie,
1 pahar apa,
1/3 pahar de cafea concentrata.
Se poate glasa si cu un gem acrisor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1211 viz    0 com
1188 viz    0 com
1051 viz    0 com
2769 viz    0 com
1232 viz    0 com
1822 viz    0 com
5475 viz    0 com
1443 viz    0 com
1292 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012509 (s)