News Flash:

Tort de biscuiti cu sirop

15 Noiembrie 2013
5344 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru crema:
200 g biscuiti Petit Beurre
200 g unt
o cana zahar pudra
o lingurita cacao
esenta de rom

Pentru sirop:
4 linguri de zahar
esenta de rom

Mod de preparare:

Se face siropul dizolvand 4 linguri de zahar in 200 ml apa si adaugand esenta de rom. Intr-un castron se amesteca untul cu zaharul pudra pana cand devine o pasta omogena. Apoi se adauga cacao si esenta de rom (aprox. 10 ml) si se amesteca bine. Se incepe “construirea” tortului, astfel: se scufunda biscuitii, cate unul, rand pe rand, in siropul caldut, pentru 2 secunde fiecare, dupa care se ung cu crema folosind un cutit si se lipesc unii de ceilalti. Se formeaza doua “trenulete” din biscuiti, care se alatura. Se pastreaza putina crema pentru a orna tortul la final. Se lasa sa stea pana a doua zi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028904 (s)