News Flash:

Tort de biscuiti cu ciocolata si stafide

6 Octombrie 2014
4276 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g biscuiti simpli
50 g cacao
250 ml lapte
100 g unt
100 g ciocolata minimum 60% cacao
50 g stafide (am pus 80 g nuci)
esenta de rom (eu am pus o lingura de rom)
70 g zahar pudra

Mod de preparare:

Untul la temperatura camerei, il mixam impreuna cu zaharul, pana obtinem o compozitie spumoasa. Ciocolata rupta bucatele o topim pe baie de aburi. Intr-un vas punem biscuitii rupti in bucatele mici, adaugam nucile rupte, cacaoa, romul si ciocolata topita. Amestecam ingredientele, adaugam apoi laptele putin cit de putin, iar la sfirsit incorporam untul frecat cu zaharul.
Intr-o tava pentru torturi, a mea e cu fund detasabil, tapetata cu folie alimentara. asezam compozitia de biscuiti, nivelam, acoperim cu folie si dam la frigider pentru cel putin patru ore sau toata noaptea.
Rasturnam pe un platou, "dezbracam" tortul de folia alimentara, pudram cu cacao sau ciocolata rasa (eu am presarat si un pic de zahar pudra), taiem si servim.

Tort de biscuiti recomandat de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tort tort biscuiti culinar retete tort ciocolata ghid culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021290 (s)