News Flash:

Tort de banane - Aromat si tare delicios

14 Decembrie 2017
53906 Vizualizari | 2 Comentarii

Ingrediente:

Pentru aluat:

  • 2 pahare faina
  • 6 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 220 gr zahar
  • 320 gr smantana
  • 350 gr lapte condensat

Citeste si Prajitura Ambasador - Desertul care nu mai are nevoie de nici o descriere, intr-atat e de bun si de usor de preparat

Pentru crema:

  • 4 banane
  • 200 gr lapte condensat
  • 170 gr unt

Citeste si Prajitura Regina – Cremoasa si usor de facut! E atat de buna, incat niciodata nu ma pot opri la o singura felie. Reteta mai jos

Pentru decor:

  • 100 gr fulgi de cocos
  • 2 banane mai mici
  • 50 gr fulgi de migdale

Citeste si As face acest tort in fiecare zi - Este cel mai bun tort de lume - Tort cu visine si piscoturi - Pe langa faptul ca e foarte spectaculos, se prepara foarte simplu…

Mod de preparare:

Aluat:
Mixeaza ouale cu zaharul, ca sa obtii o spuma densa. Adauga faina amestecata in prealabil cu praful de copt, laptele consdensat si smantana. Omogenizeaza. Pune in compozitia ouale batute. Mixeaza bine. Pune cate 1-2 polonice din compozitie in cate o tava coace vreo 15 minute, la 165-170 de grade Celsius (bineinteles, pe rand).

Citeste si Crema de zahar ars – Desertul iubit de milioane de oameni. Uite cum o fac eu si are mare succes. Ingredientele ca sa iasa mai buna ca niciodata…

Crema:
Transforma bananele in piure. Mixeaza untul cu laptele condensat. Adauga piureul de banane si omogenizeaza.

Asamblare:
Pune crema din abundenta pe fiecare blat. Foloseste restul de crema pentru partile laterale ale tortului. Decoreaza dupa bunul plac. Baga tortul in frigider pentru aproximativ 2-3 ore.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tort banane blat tort reteta tort tort fructe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Livia✨✨ costache  | #1138
De ce nu se insiropeaza foile de blat ? Sau ati uitat sa specificati asta? Nu sunt ok neinsiropate si crema nu este ok. E mult prea moale. In fine,..
Livia✨✨ costache  | #1140
Este (cel putin pt gustul meu) prea dulce! Deci era bine daca zaharul folosit in el scadea considerabil...
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024272 (s)