News Flash:

Tort de ananas

31 Martie 2011
1520 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort de ananas
Mod de preparare: Ingredientele pentru aluat se framanta cu smantana, cat sa obtinem un aluat elastic si se lasa sa stea macar o ora, la rece. Se intinde apoi in forma rotunda si atat de mare incat sa putem captusi cu el o forma de tort si sa ramana o margine de un deget. Se coace in cuptor pana devine aurie. intre timp, se prepara crema de ananas, iar cateva felii se pun deoparte. Cand s-a racit, se toarna in forma, se asaza deasupra feliile de ananas si se orneaza cu visine din compot, scurse in prealabil. Se indeparteaza inelul formei de tort si se asaza pe un platou. Ingrediente: pentru aluat: 250 g faina, 200 g margarina, 1 galbenus, 1 lingura de zahar pudra, sare; pentru umplutura: crema de ananas (din compot de ananas taiat felii), compot de visine.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

citrice
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4209 viz    0 com
1301 viz    0 com
1220 viz    0 com
1560 viz    0 com
1401 viz    0 com
1919 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018780 (s)