News Flash:

Tort de ananas

31 Martie 2011
1413 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Tort de ananas
Mod de preparare: Ingredientele pentru aluat se framanta cu smantana, cat sa obtinem un aluat elastic si se lasa sa stea macar o ora, la rece. Se intinde apoi in forma rotunda si atat de mare incat sa putem captusi cu el o forma de tort si sa ramana o margine de un deget. Se coace in cuptor pana devine aurie. intre timp, se prepara crema de ananas, iar cateva felii se pun deoparte. Cand s-a racit, se toarna in forma, se asaza deasupra feliile de ananas si se orneaza cu visine din compot, scurse in prealabil. Se indeparteaza inelul formei de tort si se asaza pe un platou. Ingrediente: pentru aluat: 250 g faina, 200 g margarina, 1 galbenus, 1 lingura de zahar pudra, sare; pentru umplutura: crema de ananas (din compot de ananas taiat felii), compot de visine.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

citrice
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4155 viz    0 com
1268 viz    0 com
1187 viz    0 com
1501 viz    0 com
1367 viz    0 com
1869 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 27 queries | Mysql time :0.022331 (s)