News Flash:

Tort de alune cu nescafe

12 Aprilie 2011
2684 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort de alune cu nescafe
Ingrediente necesare: 250 g alune 200 g zahar vanilat 5 albusuri 1 paharel cu rom 400 g frisca 2 linguri cu nescafe Se prepara astfel: Albusurile impreuna cu zaharul se bat bine. Alunele se macina. Apoi se adauga in albusurile batute. Se pune aici si romul. O forma de tort se unge cu unt si se presara cu faina. Din compozitia rezultata se fac doua foi si se pun la copt in forma respectiva. Cand foile s-au racit, se umplu cu frisca amestecata cu nescafe. De asemenea, pe deasupra se orneaza tot cu frisca pentru un aspect deosebit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulciuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1313 viz    0 com
1176 viz    0 com
2703 viz    0 com
1264 viz    0 com
1278 viz    0 com
1199 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019418 (s)