News Flash:

Tort cu zmeura

18 Aprilie 2013
2459 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
migdale - 500 g
pastai vanilie - 2 pastai (partea interioara)
miere de salcam - 3 linguri
unt de cacao - 100 g

Pentru crema:
nuca caju - 500 g
sirop de agave - 5 linguri
zmeura congelata - 200 g
unt de caco - 200 g

Pentru ciocolata alba:
unt de cacao - 300 g
banana - 1 bucata
sirop de agave - 3 linguri

Mod de preparare:


Topim untul de cacao la 40 de grade Celsius in bain-marie sau deshidrator.
Blat: Folosim pulpa ramasa de la realizarea laptelui de migdale la care adaugam miere, vanilie si unt de cacao. Framantam bine pana se omogenizeza compozitia si apoi o presam intr-un inel culinar, formand un blat. Il dam la congelator pana preparam crema de zmeura.
Crema de zmeura: Hidratam nuca de caju 2-4 ore. Zdrobim zmeura in blendar folosind functia ice, apoi amestecam in robotul cu lama in S zmeura, siropul de agave si nuca de caju, pana obtinem o crema fina. Adaugam untul de cacao si mai amestecam putin pana se incorporeaza si omogenizeaza totul. Turnam crema peste blat si lasam la congelator pana realizam stratul de ciocolata alba.
Ciocolata alba: Amestecam in robotul cu lama in S untul de cacao, banana si siropul de agave. Turnam jumatate din cantitate peste tort. Lasam la rece pana se intareste. Scoatem inelul culinar si turnam restul de ciocolata, urmarind sa se scurga putin din ea si pe lateralele tortului.

Tort cu zmeura recomandat de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

blat crema zmeura congelata ciocolata alba bain-marie deshidrator blat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3610 viz    0 com
2345 viz    0 com
2552 viz    0 com
2158 viz    0 com
2170 viz    0 com
1497 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1433 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025352 (s)