News Flash:

Tort cu vanilie si cacao

6 Decembrie 2011
2428 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort cu vanilie si cacao
Pentru cei care au un Nicolae sau o Nicoleta de sarbatorit, va propun o reteta simpla si rapida de tort. Ingrediente: 1 kg smantana 4 linguri cacao 2 plicuri gelatina 5 linguri zahar 1 esenta de rom 1 esenta de vanilie Mod de preparare: Intr-un bol inalt se bate smantana cu zaharul pana se dizolva acesta din urma, dupa care frisca rezultata se imparte in doua. Intr-o parte de compozitie se adauga un plic de gelatina dizolvata conform instructiunilor de pe plic si cacaoa. Dupa ce se amesteca bine, se toarna intr-o forma de tort unsa cu margarina si se baga in frigider. Compozitia ramasa se amesteca cu al doilea plic de gelatina dizolvata. Dupa 30 de minute se pune compozitia peste crema din frigider si iar se da tortul la rece timp de 2 ore. La final se scoate din forma, se asaza pe platou si se decoreaza cu frisca. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana jeleu rom grapefruit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6263 viz    0 com
1998 viz    0 com
1418 viz    0 com
1079 viz    0 com
1607 viz    0 com
1045 viz    0 com
2437 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013632 (s)