News Flash:

Tort cu smochine, miere si coniac

25 Februarie 2013
4078 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr faina
750 gr fructe uscate
200 gr smochine
100 gr migdale tocate
100 gr cirese confiate
scortisoara
4 oua
nucsoara
250 gr unt
coaja de la o lamaie
250 gr zahar brun
vanilie
30 ml miere
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
20 ml lapte
30 ml coniac
 
Mod de preparare:

 
Incinge cuptorul la 200 de grade. Combina fructele uscate, migdalele, ciresele si smochinele. Adauga faina, condimentele si coaja de lamaie. Separat, amesteca untul cu zaharul, mierea si vanilia. Incorporeaza pe rand ouale, apoi fructele si faina. Dizolva bicarbonatul in lapte si adauga in compozitie. Adauga apoi coniacul si amesteca bine.
Toarna totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor pentru 3 ore. Tortul cu miere si smochine se serveste cu iaurt si fructe proaspete.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina fructe uscate smochine migdale tocate cirese confiate oua unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2464 viz    0 com
1816 viz    0 com
1650 viz    0 com
1806 viz    0 com
3737 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025955 (s)